Over ons

Waterplantenspecialist Van der Werf is een familiebedrijf dat ooit begonnen is als boomkwekerij. Rond 1982 hebben mijn ouders de overstap gemaakt naar het kweken van waterplanten. Van jongs af aan heb ik meegewerkt op de kwekerij en in 2003 heb ik met mijn vrouw de kwekerij overgenomen.  Naast het kweken van waterplanten zijn we ons ook gaan specialiseren in kennis en advisering, onder andere op het gebied van aanleg, onderhoud en beplantingsplannen.

Samen met ons enthousiaste team medewerkers zetten we ons in om sterke en gezonde waterplanten te kweken die tegen een stootje kunnen en een goede weerstand hebben tegen ziektes. We laten de planten zo lang mogelijk buiten staan en indien nodig overwinteren ze in de koude kas. Gebruik van niet-natuurlijke bestrijdingsmiddelen vermijden we zoveel mogelijk.

Doordat we direct van onze kwekerij leveren en zelf de planten selecteren staan we garant voor de kwaliteit en de soortechtheid. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we u van gedegen advies voorzien.

Afgelopen tijd zijn we behoorlijk gegroeid om aan de grote vraag naar aanleg, onderhoud en advies te voldoen. Het team bestaat nu uit 9 medewerkers. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn welkom en werkzaam bij ons, en we zijn een erkend leerbedrijf.

 

Graag tot ziens!

Marcel van der Werf